ART

ART! Tekenen en schilderen is mijn talent. Deze vorm van expressie laat ik rijkelijk vloeien in onder andere graffiti muurschilderingen.

Heeft u behoefte om uw bedrijf op een originele en kleurrijke maar ook doeltreffende manier te pimpen? Dan is wellicht de creatieve tak van FAN, namelijk StudioSOAX, een professionele partij die dit van begin tot eind in de puntjes verzorgt. Deze afdeling verzorgt voor bedrijven en particulieren op maat graffiti wandschilderingen, waarbij geluisterd wordt naar uw behoefte en wensen en rekening wordt gehouden met uw corporate identity en uw interieur. Een vrijblijvende intake geeft inzicht en vertrouwen in de talloze mogelijkheden van graffitikunst.  Kijk hier voor enkele projecten van StudioSOAX.

Voor kinderen en volwassenen organiseert Studio SOAX graffiti workshops. Als bedrijfsuitje of naschoolse-activiteit. Met milieuvriendelijke spuitbussen ga je aan de slag om kleurrijke graffiti-kunstwerken te maken. 

Wil je meer weten over de talloze mogelijkheden workshops of wil je een vrijblijvende intake? Mail dan naar supersoax@gmail.com

Workshop Brandevoort Helmond